Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Leer hoe u een interne audit uitvoert van een geïntegreerd beheersysteem (IMS) op basis van de normen ISO 9001, ISO 14001 en ISO 45001, zodat u verslag kunt uitbrengen over de implementatie ervan in uw bedrijf.

Deze cursus maakt u vertrouwd met de vereisten van de normen ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 en ISO 45001:2018. U verwerft een beter inzicht in de verschillende beheersystemen die deel uitmaken van deze normen en u zal met meer vertrouwen doeltreffende audits kunnen uitvoeren om verslag uit te brengen aan uw organisatie.

Wat leert u tijdens de training?

Deelnemers die deze training hebben voltooid, kunnen:

  • Een algemene set van procedures integreren met behulp van een IMS
  • De eisen van een kwaliteitsbeheersysteem (QMS), een milieubeheersysteem (EMS) en een beheersysteem voor gezondheid en veiligheid op het werk (OH&S) begrijpen aan de hand van het ISO-kader en de Plan-Do-Check-Act (PDCA)-cyclus
  • Deze normen in een organisatie integreren
  • Een interne audit van een IMS plannen in overeenstemming met ISO 19011:2018 en ISO/IEC 17021-1
  • Nagaan of een organisatie de relevante beleidslijnen, procedures en bijbehorende documentatie naleeft door objectieve bewijzen te verzamelen en de juiste steekproefmethoden te gebruiken
  • De rollen en verantwoordelijkheden van de leden van het auditteam beheren om ervoor te zorgen dat de audit correct wordt uitgevoerd
  • Verslag uitbrengen over de doeltreffendheid van de implementatie van het beheersysteem

Doelgroep

De cursus is bedoeld voor professionals op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid & gezondheid die al inzicht hebben in beheersystemen. Voordat de deelnemers aan deze cursus beginnen, is het raadzaam dat ze het doel van beheersystemen en interne audits kennen.

Cursusgegevens

Duur: 2 dagen of 105 minuten
Cursusvorm: face-to-face of eLearning
Accreditatie: SGS

De eLearning-versie van de cursus bestaat uit twee aparte modules: Geïntegreerde beheersystemen – Inleiding en Geïntegreerde beheersystemen – Interne Auditor.

Certificering

Deelnemers die de volledige cursus hebben gevolgd, ontvangen een ‘Aanwezigheidscertificaat’ van SGS. Deelnemer die de eLearning-cursus volgen, moeten de hele cursus voltooien en 70% of meer behalen op de finale test. Deelnemers die de cursus met succes voltooien, zullen een ‘Deelnamecertificaat’ kunnen downloaden.

Waarom kiezen voor de interne auditortraining voor geïntegreerde managementsystemen van SGS?

Als marktleider op het gebied van professionele trainingen, bieden we innovatieve leer- en ontwikkelingsoplossingen aan voor verschillende domeinen en industrieën. Onze trainingen zijn ontwikkeld door vakexperts om organisaties en mensen te helpen bij het verbeteren van persoonlijke competenties en vaardigheden – van vitaal belang voor het ontwikkelen van duurzaam zakelijk succes en een concurrentievoordeel.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze trainingen u en uw onderneming kunnen ondersteunen.