Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

De SGS-training Materiaalonderzoek – een ruime keuze aan trainingen voor het ontwikkelen van grondige kennis gericht op het uitvoeren van gespecialiseerde technieken op het gebied van materiaalonderzoek.

Materiaalonderzoek is een uiterst gespecialiseerd gebied waarin grondige kennis en nauwkeurige resultaten onontbeerlijk zijn. We bieden een uitgebreide reeks trainingen in materiaalonderzoek die een groot aantal specifieke technieken beslaat, waaronder niet-destructief onderzoek (NDO) en de functionele veiligheid van apparatuur.

Voor meer informatie over onze trainingen Materiaalonderzoek, neemt u vandaag nog contact met ons op.

Mensen en bedrijven verbeteren met SGS Academy

Als wereldleider bieden we over de hele wereld stuk voor stuk de allerbeste leer- en ontwikkeloplossingen die precies op uw behoeften zijn afgestemd.

Onze staat van dienst in het leveren van externe, interne en online trainingen aan 's werelds grootste ondernemingen en overheidsinstanties, is werkelijk ongeëvenaard. Dankzij de inzet van vakdocenten gaan onze trainingen verder dan theoretische kennis, en doet u waardevolle inzichten uit de praktijk op. U kunt er dan ook feilloos van uit gaan dat alle niveaus binnen uw organisatie van hoogwaardige en consistente trainingen profiteren – waar dan ook ter wereld.

In welke sector u zich ook bevindt en welk onderwerp het ook betreft, voor meer informatie over de manier waarop de SGS Academy u verder op weg kan helpen, neemt u vandaag nog contact met ons op.