Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

De functionele-veiligheidstrainingen van SGS bestrijken een breed scala van trainingen en persoonlijke vaardigheden.

Onze trainingen behandelen zowel algemene eisen als specifieke toepassingsgebieden en helpen organisatie hun risico's te verminderen en productaansprakelijkheidsclaims te voorkomen door ervoor te zorgen dat hun medewerkers degelijke getraind.

Onze trainingsmodules zijn geheel op uw behoeften toegesneden. Wij verzorgen een breed spectrum van trainingen, van korte inleidende cursussen voor besluitvormers tot speciale modules voor hardware- en software-ontwikkelaars, maar ook intensieve trainingsweken met een examen ter afsluiting.

Maar we kunnen ook cursussen en workshop verzorgen die helemaal op de behoeften van uw organisatie zijn afgestemd. Laat ons een maatoplossing voor u ontwikkelen die helemaal op uw specifieke interesses is toegespitst en waarvan u veel profijt kunt hebben bij uw dagelijkse activiteiten.

Neem vandaag nog contact op met SGS om een functionele-veiligheidstraining te boeken.

Mensen en bedrijven verbeteren met SGS Academy

Als wereldleider bieden we over de hele wereld stuk voor stuk de allerbeste leer- en ontwikkeloplossingen die precies op uw behoeften zijn afgestemd.

Onze staat van dienst in het leveren van externe, interne en online trainingen aan 's werelds grootste ondernemingen en overheidsinstanties, is werkelijk ongeëvenaard. Dankzij de inzet van vakdocenten gaan onze trainingen verder dan theoretische kennis, en doet u waardevolle inzichten uit de praktijk op. U kunt er dan ook feilloos van uit gaan dat alle niveaus binnen uw organisatie van hoogwaardige en consistente trainingen profiteren – waar dan ook ter wereld.

In welke sector u zich ook bevindt en welk onderwerp het ook betreft, voor meer informatie over de manier waarop de SGS Academy u verder op weg kan helpen, neemt u vandaag nog contact met ons op.