Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Non-destructief onderzoek (NDO) van het SGS NDT Training Center - uitgebreide NDO-opleidingen, examens en certificering voor uw personeel in overeenstemming met Europese, internationale en Amerikaanse normen.

Iedereen die zich bezighoudt met NDO behoeft geaccrediteerde opleidingen en certificering. Het innovatieve SGS NDT Training Center in China biedt state-of-the-art training, examens en certificering in overeenstemming met Europese, internationale en Amerikaanse snormen zoals EN ISO 9712 en ASNT.

Bovendien is het SGS NDT Training Center bekroond met de status Authorized Qualifying Body (AQB) en Accredited Training Organisation (ATO) door het Britse Institute of Non-Destructive Testing (BINDT). Dit maakt dat het SGS NDT Training Center bevoegd is tot opleidingen en het afnemen van examens voor NDO-technici in overeenstemming met het systeem voor personeelscertificering in non-destructief onderzoek (PCN) - het grootste NDO- personeelscertificeringssysteem in de wereld.

De cursussen worden gegeven in het SGS NDT Training Center in Shanghai op wekelijkse basis of kunnen worden gehouden in de lokalen van uw bedrijf - waar ook ter wereld.

Neem vandaag nog contact op om te bespreken hoe het SGS NDT Training Center in uw opleidings- en certificeringsbehoeften kan voorzien.

Mensen en bedrijven verbeteren met SGS Academy

Als wereldleider bieden we over de hele wereld stuk voor stuk de allerbeste leer- en ontwikkeloplossingen die precies op uw behoeften zijn afgestemd.

Onze staat van dienst in het leveren van externe, interne en online trainingen aan 's werelds grootste ondernemingen en overheidsinstanties, is werkelijk ongeëvenaard. Dankzij de inzet van vakdocenten gaan onze trainingen verder dan theoretische kennis, en doet u waardevolle inzichten uit de praktijk op. U kunt er dan ook feilloos van uit gaan dat alle niveaus binnen uw organisatie van hoogwaardige en consistente trainingen profiteren – waar dan ook ter wereld.

In welke sector u zich ook bevindt en welk onderwerp het ook betreft, voor meer informatie over de manier waarop de SGS Academy u verder op weg kan helpen, neemt u vandaag nog contact met ons op.