Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

ICorr verf- en coatingtraining van het SGS NDT Training Center - training, examenafname en certificering voor coatinginspecteurs conform het Institute of Corrosion (ICorr).

Coatinginspecteurs dienen de juiste opleiding en kwalificaties te hebben om verf- en coatinginspecties te mogen uitvoeren conform internationale normen. Het SGS NDT Training Center biedt verf- en coatingtraining, examenafname en certificering voor coating-inspecteurs conform het Institute of Corrosion (ICorr).

Waarom kiezen voor ICorr verf- en coatingtraining van het SGS NDT Training Center?

Het SGS NDT Training Center kan:

  • Zorgen dat uw coatinginspecteurs gekwalificeerd zijn om verf- en coatinginspecties uit te voeren volgens relevante normen 
  • Verf- en coatingstrainingen aanbieden alsmede examens op niveau één en twee, goedgekeurd door ICorr

Alle ICorr-cursussen zijn gebaseerd op ISO en gerelateerde internationale normen en voldoen aan de vereisten van EN 45013 - de algemene criteria voor certificeringsinstellingen.

Verf- en coatingtraining, -examen en -certificering van wereldklasse voor coatinginspecteurs

Het innovatieve SGS NDT Training Center in China biedt trainingen, examens en certificaten van topklasse voor coatinginspecteurs, conform ICorr.

Onze cursussen worden gegeven in het SGS NDT Training Center in Shanghai of in de vestigingen van uw bedrijf.

Neem contact met ons op voor meer informatie over ICorr verf- en coatingtrainingen voor coatinginspecteurs van het SGS NDT Training Center.