Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Training in penetrant onderzoek van het SGS NDT Training Center - train, examineer en certificeer uw personeel voor het uitvoeren van penetrant onderzoek.

Als specialistische niet-destructieve testmethode (NDT) moeten penetrant onderzoeken door gekwalificeerde medewerkers uitgevoerd worden volgens wereldwijde normen. Het SGS NDT Training Center biedt u trainingen, examens en certificaten van wereldklasse, zodat uw personeel penetrant testen kan uitvoeren conform de internationale normen.

Waarom kiezen voor training in penetrant onderzoek van het SGS NDT Training Center?

Het SGS NDT Training Center kan:

  • zorgen dat uw personeel gekwalificeerd en gecertificeerd is voor het uitvoeren van penetrant onderzoek volgens de relevante normen en specificaties
  • training en -examens voor penetrant onderzoek verzorgen voor de personeelscertificering op basis van het non-destructieve testsysteem om te voldoen aan de vereisten van internationale normen als EN ISO 9712 op niveau 1, 2 en 3 
  • SNT-TC-1A-training, -examens en -certificering uitvoeren volgens de 'written practice' van uw bedrijf
  • trainingen op maat samenstellen volgens de specifieke wensen van uw bedrijf

Training in penetrant onderzoek van wereldklasse door het SGS NDT Training Center.

Het innovatieve SGS NDT Training Center in China biedt trainingen en certificeringen van wereldklasse voor penetrant onderzoek conform Europese, internationale en Amerikaanse normen.

Bovendien is het SGS NDT Training Center bekroond met de status Authorized Qualifying Body (AQB) en Accredited Training Organisation (ATO) door het Britse Institute of Non-Destructive Testing (BINDT). Daarom zijn wij bevoegd trainingen en examens uit te voeren voor NDT-technici volgens het PCN-systeem – het grootste certificeringsprogramma voor NDT-personeel ter wereld.

Onze trainingen worden gegeven in het SGS NDT Training Center in Shanghai of in de vestigingen van uw bedrijf, waar ook ter wereld.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over hoe het SGS NDT Training Center uw personeel kan opleiden, examineren en certificeren voor het uitvoeren van penetrant onderzoek.