Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Training in magnetisch onderzoek van het SGS NDT Training Center - opleiden, examineren en certificeren van uw personeel voor het uitvoeren van testen conform de relevante normen.

Magnetisch onderzoek is een speciale non-destructieve testmethode (NDT). Daarom dient deze door gekwalificeerd personeel uitgevoerd te worden volgens wereldwijde normen. Het SGS NDT Training Center biedt opleidingen, examens en certificeringen van wereldklasse in magnetisch onderzoek om ervoor te zorgen dat uw personeel deze onderzoeken uitvoert volgens internationale normen.

Waarom kiezen voor training in magnetisch onderzoek van het SGS NDT Training Center.

Het SGS NDT Training Center kan:

  • Zorgen dat uw personeel gekwalificeerd en gecertificeerd is voor het uitvoeren van magnetisch onderzoek volgens de relevante normen en specificaties
  • Trainingen in magnetisch onderzoek aanbieden voor de certificering van personeel volgens het non-destructieve testsysteem om te voldoen aan de vereisten van internationale normen als EN ISO 9712 op niveau 1, 2 en 3 
  • SNT-TC-1A-training, -examens en -certificering uitvoeren volgens de schriftelijke praktijken van uw bedrijf.
  • Cursussen op maat samenstellen volgens de specifieke wensen van uw bedrijf

Training in magnetisch onderzoek van wereldklasse

Het innovatieve SGS NDT Training Center in China biedt trainingen en certificeringen van wereldklasse voor magnetisch onderzoek conform Europese, internationale en Amerikaanse normen.

Bovendien is het SGS NDT Training Center bekroond met de status Authorized Qualifying Body (AQB) en Accredited Training Organisation (ATO) door het Britse Institute of Non-Destructive Testing (BINDT). Daarom zijn wij bevoegd trainingen en examens te verzorgen voor NDT volgens het PCN-systeem - het grootste certificeringsprogramma voor NDT-personeel ter wereld.

Onze cursussen worden gegeven in het SGS NDT Training Center in Shanghai of op locatie bij uw bedrijf - overal ter wereld.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over hoe het SGS NDT Training Center uw personeel kan opleiden, examineren en certificeren voor het uitvoeren van magnetische onderzoeken.