Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Training in radiografisch testen van het SGS NDT Training Center - training, examen en certificering van uw personeel in het uitvoeren van radiografische testen en het interpreteren daarvan conform internationale normen.

Als een non-destructieve testmethode (NDT-methode) met radioactief materiaal, moet radiografisch testen uitgevoerd worden door gekwalificeerd personeel. Het SGS NDT Training Center biedt u trainingen, examens en certificaten van wereldklasse, zodat uw personeel radiografische testen kan uitvoeren conform de internationale normen.

Waarom gebruik maken van training in radiografisch testen van het SGS NDT Training Center?

Het SGS NDT Training Center kan:

  • Uw personeel trainen, examineren en certificeren in het uitvoeren van radiografische testen en radiografische interpretatie
  • Training en examens in radiografisch testen en interpreteren bieden voor personeelscertificatie volgens het non-destructieve testsysteem (PCN) teneinde te voldoen aan de vereisten van internationale normen als EN ISO 9712 op niveau 1, 2 en 3
  • SNT-TC-1A-training, -examens en -certificering uitvoeren volgens de 'written practice' van uw bedrijf.

Om in aanmerking te komen voor het radiografische testexamen op niveau één of twee moeten kandidaten eerst het basis stralingsveiligheidsexamen (BRS) halen. Dit is niet verplicht voor het radiografische interpretatie-examen.

Toonaangevende radiografische testcursussen van het SGS NDT Testing Center

Het innovatieve SGS NDT Training Center in China biedt trainingen en certificeringen van wereldklasse voor radiografische testen en interpretatie daarvan conform Europese, internationale en Amerikaanse normen.

Bovendien is het SGS NDT Training Center bekroond met de status Authorized Qualifying Body (AQB) en Accredited Training Organisation (ATO) door het Britse Institute of Non-Destructive Testing (BINDT). Daarom zijn wij bevoegd trainingen en examens uit te voeren voor NDT-technici volgens het PCN-systeem - het grootste certificeringsprogramma voor NDT-personeel ter wereld.

Onze cursussen worden gegeven in het SGS NDT Training Center in Shanghai op wekelijkse basis of kunnen worden gehouden in de lokalen van uw bedrijf - waar ook ter wereld.

Meer informatie over hoe het SGS NDT Training Center uw prsoneel kan helpen de benodigde kwalificaties te behalen voor het uitvoeren van radiografische testen en de interpretatie daarvan volgens internationale normen.