Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Training in time of flight diffraction van het SGS NDT Training Center - opleiden, examineren en certificeren van uw personeel voor het uitvoeren van time of flight diffraction conform de relevante normen.

Als waardevolle ultrasone non-destructieve test (NDT) methode, is time of flight diffraction essentieel voor het detecteren van fouten. Daarom moet uw personeel getraind en gekwalificeerd zijn om time of flight diffraction accuraat te gebruiken en interpreteren. Het SGS NDT training center biedt training voor time of flight diffraction van wereldklasse, zodat uw personeel testen kan uitvoeren volgens Europese, internationale en Amerikaanse normen.

Waarom training voor time of flight diffraction van het SGS NDT training center kiezen?

Het SGS NDT Training Center kan:

  • Zorgen dat uw personeel gekwalificeerd en gecertificeerd is voor het uitvoeren van time of flight diffraction volgens de relevante normen en specificaties
  • Time of flight diffraction bieden voor de personeelscertificering volgens het niet-destructieve testsysteem om te voldoen aan de vereisten van internationale normen als EN ISO 9712 op niveau 1, 2 en 3
  • SNT-TC-1A-training, -examens en -certificering uitvoeren volgens de schriftelijke praktijken van uw bedrijf.
  • Cursussen op maat maken volgens de specifieke wensen van uw bedrijf

Kandidaten die het PCN-examen ondernemen moeten een ultrasoon testcertificaat van het gepaste niveau hebben, erkend door het British Institute of Non-Destructive Testing (BINDT).

Training in time of flight diffraction van wereldklasse

Het innovatieve SGS NDT Training Center in China biedt trainingen, examens en certificeringen van wereldklasse voor time of flight diffraction conform Europese, internationale en Amerikaanse normen.

Bovendien is het SGS NDT Training Center bekroond met de status Authorized Qualifying Body (AQB) en Accredited Training Organisation (ATO) door het Britse Institute of Non-Destructive Testing (BINDT). Daarom zijn wij bevoegd om trainingen en examens uit te voeren voor NDT-technici volgens het PCN-systeem – het grootste certificeringsprogramma voor NDT-personeel ter wereld.

Onze cursussen worden gegeven in het SGS NDT Training Center in Shanghai op wekelijkse basis of kunnen worden gehouden op de locatie van uw bedrijf – waar ook ter wereld.

Neem vandaag nog contact met ons op om te leren hoe training in time of flight diffraction van het SGS NDT training center uw personeel kan opleiden, examineren en certificeren voor de relevante normen.