Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Training in visuele inspectie van het SGS NDT Training Center – opleiden, examineren en certificeren van uw personeel voor het uitvoeren van visuele inspecties conform de relevante normen.

Als één van de voornaamste niet-destructieve testmethoden (NDT) moet visuele inspectie uitgevoerd worden door personeel dat opgeleid en gekwalificeerd is conform de relevante normen. Het SGS NDT training center biedt training voor visuele inspecties van wereldklasse, zodat uw personeel testen kan uitvoeren volgens Europese, internationale en Amerikaanse normen.

Waarom training voor visuele inspectie kiezen van het SGS NDT Training center?

Het SGS NDT Training Center kan:

  • Zorgen dat uw personeel gekwalificeerd en gecertificeerd is voor het uitvoeren van visuele inspecties volgens de relevante normen en specificaties
  • Visuele inspecties bieden voor de personeelscertificering volgens het non-destructieve testsysteem om te voldoen aan de vereisten van internationale normen als EN ISO 9712 op niveau 1, 2 en 3 
  • SNT-TC-1A-training, -examens en -certificering uitvoeren volgens de schriftelijke praktijken van uw bedrijf.
  • Cursussen op maat maken volgens de specifieke wensen van uw bedrijf

Training in visuele inspectie van wereldklasse van het SGS NDT Training center

Het innovatieve SGS NDT Training Center in China biedt trainingen en certificeringen van wereldklasse voor visuele inspecties conform Europese, internationale en Amerikaanse normen.

Het SGS NDT Training Center is bekroond met de status Authorized Qualifying Body (AQB) en Accredited Training Organisation (ATO) door het Britse Institute of Non-Destructive Testing (BINDT). Daarom zijn wij bevoegd om trainingen en examens uit te voeren voor NDT-technici volgens het PCN-systeem – het grootste certificeringsprogramma voor NDT-personeel ter wereld.

Onze cursussen worden gegeven in het SGS NDT Training Center in Shanghai op wekelijkse basis of kunnen worden gehouden op de locatie van uw bedrijf – waar ook ter wereld.

Neem contact met ons op om te leren hoe training in visuele inspecties van het SGS NDT training center uw personeel kan opleiden, examineren en certificeren voor de relevante normen.