Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Met een functionele-veiligheidstraining voor machines van SGS leert u risico's in de hand te houden en te voldoen aan voor u relevante normen.

De veiligheid van machines wordt gedefinieerd in een reeks normen. Onze trainingsmodules geven tekst en uitleg over de belangrijkste normen en standaards en de huidige stand van de wetgeving. Ervaren trainers demonstreren aan de hand van sprekende voorbeelden hoe deze normen zich in de bestaande bedrijfsactiviteiten laten opnemen. De cursisten worden vakkundig door de doolhof van wetten en regels geleid - van relevante normen tot en met de Machinerichtlijn.

We kunnen ook aangepaste trainingen verzorgen die ingaan op specifieke aspecten en de cursisten alle noodzakelijke kennis bijbrengen voor de naleving van de deze norm in de dagelijkse bedrijfsactiviteiten.

Daarnaast verzorgen we een functioneel-veiligheidsprogramma voor experts op dit gebied. Via ons als geaccrediteerde dienstverlener kunt u in het bezit komen van het diploma Automotive Functional Safety Professional (AFSP) of Automotive Functional Safety Expert (AFSE).

Laat u nader informeren over onze functionele-veiligheidstrainingen voor machines. Neem vandaag nog contact op met uw dichtstbijzijnde SGS-vestiging.

Mensen en bedrijven verbeteren met SGS Academy

Als wereldleider bieden we over de hele wereld stuk voor stuk de allerbeste leer- en ontwikkeloplossingen die precies op uw behoeften zijn afgestemd.

Onze staat van dienst in het leveren van externe, interne en online trainingen aan 's werelds grootste ondernemingen en overheidsinstanties, is werkelijk ongeëvenaard. Dankzij de inzet van vakdocenten gaan onze trainingen verder dan theoretische kennis, en doet u waardevolle inzichten uit de praktijk op. U kunt er dan ook feilloos van uit gaan dat alle niveaus binnen uw organisatie van hoogwaardige en consistente trainingen profiteren – waar dan ook ter wereld.

In welke sector u zich ook bevindt en welk onderwerp het ook betreft, voor meer informatie over de manier waarop de SGS Academy u verder op weg kan helpen, neemt u vandaag nog contact met ons op.