Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Met een functionele-veiligheidstraining voor de procesindustrie van SGS leert u risico's in de hand te houden en te voldoen aan voor u relevante normen.

De procesindustrie gaf een belangrijke impuls tot de ontwikkeling en de invoering van normen en standaards voor de functionele veiligheid. Een ernstig ongeval in een benzineraffinaderij was voor deskundige over de hele wereld aanleiding serieus te gaan nadenken over functionele veiligheid. Uit dit proces kwam de eerste basisnorm, IEC 61508, voort. Niet lang daarna werd hieruit de norm voor de procesindustrie, IEC 61511, afgeleid.

In onze trainingsmodules leren de cursisten IEC 61511 optimaal toe te passen. U zult met name profiteren van de ervaringen die onze trainers zelf als pioniers op het gebied van functionele veiligheid hebben opgedaan. De training is gebaseerd op gevallen uit de praktijk die zich rechtstreeks in operationele planningprocessen laten inpassen.

Laat u nader informeren over onze functionele-veiligheidstrainingen voor de procesindustrie. Neem vandaag nog contact op met uw dichtstbijzijnde SGS-vestiging.

Mensen en bedrijven verbeteren met SGS Academy

Als wereldleider bieden we over de hele wereld stuk voor stuk de allerbeste leer- en ontwikkeloplossingen die precies op uw behoeften zijn afgestemd.

Onze staat van dienst in het leveren van externe, interne en online trainingen aan 's werelds grootste ondernemingen en overheidsinstanties, is werkelijk ongeëvenaard. Dankzij de inzet van vakdocenten gaan onze trainingen verder dan theoretische kennis, en doet u waardevolle inzichten uit de praktijk op. U kunt er dan ook feilloos van uit gaan dat alle niveaus binnen uw organisatie van hoogwaardige en consistente trainingen profiteren – waar dan ook ter wereld.

In welke sector u zich ook bevindt en welk onderwerp het ook betreft, voor meer informatie over de manier waarop de SGS Academy u verder op weg kan helpen, neemt u vandaag nog contact met ons op.