Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

De SGS-training Supply chain & Fabricage – een uitgebreid trainingsaanbod op basis waarvan u te allen tijde aan de vereiste fabricagestandaarden en -praktijken, en veilige voorschriften voor uw toeleveringsketen tegemoetkomt.

Alle aspecten van uw fabricage- en toeleveringsketenprocessen zijn gebonden aan strenge standaarden die de algehele veiligheid, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en consistentie van uw processen waarborgen. We bieden een uitgebreid cursusaanbod, waaronder cursussen waarin alle aspecten van Good Manufacturing Practices (GMP), veilige voorschriften voor uw toeleveringsketen, flexibiliteit en managementsystemen aan bod komen, waaronder ISO 28000 en ISO 22716.

Neem vandaag nog contact met ons op als u meer informatie wilt ontvangen over onze cursussen Supply chain & Fabricage.

Mensen en bedrijven verbeteren met SGS Academy

Als wereldleider bieden we over de hele wereld stuk voor stuk de allerbeste leer- en ontwikkeloplossingen die precies op uw behoeften zijn afgestemd.

Onze staat van dienst in het leveren van externe, interne en online trainingen aan 's werelds grootste ondernemingen en overheidsinstanties, is werkelijk ongeëvenaard. Dankzij de inzet van vakdocenten gaan onze trainingen verder dan theoretische kennis, en doet u waardevolle inzichten uit de praktijk op. U kunt er dan ook feilloos van uit gaan dat alle niveaus binnen uw organisatie van hoogwaardige en consistente trainingen profiteren – waar dan ook ter wereld.

In welke sector u zich ook bevindt en welk onderwerp het ook betreft, voor meer informatie over de manier waarop de SGS Academy u verder op weg kan helpen, neemt u vandaag nog contact met ons op.