Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Trainingen in maatschappelijke verantwoordelijkheid van SGS - toon uw maatschappelijke verantwoordelijkheid en laat u professioneel trainen.

Maatschappelijke aangelegenheden kunnen van grote invloed zijn op de goede naam en duurzaamheid op lange termijn van uw bedrijf. Onze trainingen in maatschappelijke verantwoordelijkheid omvatten een compleet pakket cursussen in auditing, controle en het beheer van de toeleveringsketen. Onze trainingen in maatschappelijke verantwoordelijkheid maken u wegwijs in wat internationaal gebruikelijk is en dragen bij aan uw geloofwaardigheid en concurrentiepositie.

Wat is er zo bijzonder aan maatschappelijke trainingen van SGS?

Als wereldleider in maatschappelijke trainingen bieden we een ongeëvenaarde ervaring en een wereldomspannend netwerk van gekwalificeerde professionals die alles weten van maatschappelijke gebruiken en opvattingen. Met onze efficiënte leermethoden en veelzijdige educatieve ervaring kunnen we u helpen uw budget voor maatschappelijke trainingen zo goed mogelijk te besteden en uw trainingsdoeleinden voor individuele medewerkers of uw gehele personeelsbestand te verwezenlijken.

Lees verder of neem nu contact met ons en ervaar hoe onze trainingen in maatschappelijke verantwoordelijkheid uw organisatie kunnen helpen bij het formuleren van verantwoordelijkheidstrategieën en het in praktijk brengen daarvan.

Mensen en bedrijven verbeteren met SGS Academy

Als wereldleider bieden we over de hele wereld stuk voor stuk de allerbeste leer- en ontwikkeloplossingen die precies op uw behoeften zijn afgestemd.

Onze staat van dienst in het leveren van externe, interne en online trainingen aan 's werelds grootste ondernemingen en overheidsinstanties, is werkelijk ongeëvenaard. Dankzij de inzet van vakdocenten gaan onze trainingen verder dan theoretische kennis, en doet u waardevolle inzichten uit de praktijk op. U kunt er dan ook feilloos van uit gaan dat alle niveaus binnen uw organisatie van hoogwaardige en consistente trainingen profiteren – waar dan ook ter wereld.

In welke sector u zich ook bevindt en welk onderwerp het ook betreft, voor meer informatie over de manier waarop de SGS Academy u verder op weg kan helpen, neemt u vandaag nog contact met ons op.