Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

Leer meer over de basisstructuur en het raamwerk, maar ook over de principes en governance van ISO 37001:2016 dankzij deze inleidingscursus.

In de ISO 37001-norm zijn eisen en richtlijnen opgenomen voor het invoeren, implementeren, onderhouden, herzien en verbeteren van een beheersysteem tegen omkoping (ABMS). Tijdens deze training ontvangen de deelnemers een overzicht en basiskennis van een ABMS die op de standaard is gebaseerd.

Inhoud van de cursus

Onze ISO 37001:2016-training omvat de volgende onderwerpen:

  • Inleiding tot beheersystemen tegen omkoping en ISO 37001:2016
  • De basisprincipes van een ABMS
  • Een overzicht van ISO 37001, de structuur en bepalingen
  • Corporate governance, best practices en gevolgen

Criteria om de cursus te voltooien

Na afloop van deze cursus zullen de deelnemers de historische achtergrond van ISO 37001:2016 begrijpen en een inleiding hebben gekregen tot het basiskader en de structuur van een ABMS die is gebaseerd op de ISO 37001:2016-standaard. Deelnemers die de gehele cursus bijwonen en aantonen dat ze op een aanvaardbare manier presteren, krijgen een deelnamecertificaat.

Voor wie is deelname belangrijk?

Deze cursus is nuttig voor deelnemers die van plan zijn om andere ABMS-gebaseerde opleidingen te volgen, zoals die voor ABMS auditor/hoofdauditor of de interne auditortraining. Bovendien kan de cursus ook handig zijn als inleiding voor iedereen die betrokken is bij de ontwikkeling, de invoering en het beheer van een ABMS.

Informatie over de cursus

Wij bieden de volgende trainingsoplossingen:

  • Face-to-face: cursus van één dag. Na voltooiing van deze cursus ontvangen de deelnemers een aanwezigheidscertificaat van SGS
  • eLearning: cursus van één uur. Na voltooiing van deze cursus ontvangen de deelnemers een deelnamecertificaat van SGS

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze inleidingscursus voor de ISO 37001:2016-standaard of om een plaats te boeken.