SGS en diensten voor de Oosterweelverbinding

Een brug, een tunnel, een sluizencomplex, ingewikkelde ondergrondse infrastructuur. Projecten in de bouw en infrasector komen niet van de grond zonder vakkennis, vakmanschap en goede afspraken. In de achtertuin van onze hoofdvestiging in Antwerpen is men bezig met de aanleg van de Oosterweelverbinding, waarbij SGS betrokken is bij de uitvoering van diverse werkzaamheden. Met onze jarenlange ervaring in de bouw en infrasector dragen wij graag bij aan een hoge kwaliteit en ondersteunen wij bij knelpunten en uitdagingen tijdens de uitvoering.

Rotonde
Site Engineers met veiligheidsbril en vest

Over SGS

SGS is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Met bijna 50 kantoren en laboratoria in de Benelux bieden wij diensten die de kwaliteit, veiligheid en productiviteit bevorderen, reduceren we risico's en helpen wij u de weg te vinden in een wereld waarin regelgeving steeds complexer wordt.

Bouw

Wij beschikken over jarenlange ervaring in de bouwsector en bieden duurzame oplossingen bij vragen en problemen op het gebied van (ondergrondse) infrastructuur en bouw(materialen).

Ontwerpfase

In deze fase van uw bouwproject moet u zeker zijn van de kwaliteit van het ontwerp en dient u projectrisico's in beeld te brengen en te voorkomen. We bieden een compleet dienstenpakket om u tijdens iedere fase van het ontwerpproces bij te staan.

Constructiefase

Wij kunnen in deze fase instaan voor inspectie en onderzoek van bouwwerken en constructies op locatie. Uiteraard doen wij ook aan kwaliteitsborging.

Deskundige kwaliteitsborging

In de bouwsector geldt een grote diversiteit aan regelgeving, normen en wetten. Met onafhankelijke inspectie en certificering van SGS toont u aan dat u aan de noodzakelijke eisen voldoet.

Moderne testfaciliteiten

In onze (geaccrediteerde) laboratoria kunnen wij producten intensief laten testen en brengen we producteigenschappen in kaart voor toetsing aan regelgeving en/of toepassingseisen. Het logistiek aspect kunnen wij tevens volledig voor u managen.

Neem contact op