SGS ENVIRONMENTAL ANALYTICS

SGS Analytics is uw partner voor milieuanalyses, analyses van levensmiddelen & diervoeders en analyses van producten voor de bio/farmaceutische sector. SGS Analytics heeft een netwerk van meer dan 37 laboratoria en 2.000 professionals in Europa.

De milieudivisie in België biedt alle support en services aan die noodzakelijk zijn voor de Belgische markt. De milieuanalyses kunnen uitgevoerd worden in verschillende laboratoria binnen de SGS groep, zoals onder andere het milieulaboratorium in Hoogvliet Rotterdam: SGS Environmental Analytics. Dit laboratorium biedt milieuanalyses aan voor onderzoek van bodem, grond, grondwater, bitumen, asfalt, afvalwater, lucht, asbest en bouwstoffen.

De laboratoria van SGS Analytics maken deel uit van de SGS Group, wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. SGS staat bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. SGS onderhoudt wereldwijd een netwerk van circa 2.600 kantoren en laboratoria met meer dan 89.000 werknemers.

Ontdek hier meer over alle diensten van SGS.

arrow icone orange

Neem contact op voor meer informatie.

SGS ENVIRONMENTAL ANALYTICS

SGS Environmental Analytics

SGS Environmental Analytics is één van de grootste onafhankelijke laboratoria van Europa, met meerdere kantoren verspreid over Europa. De milieudivisie in België biedt alle support en services die noodzakelijk zijn voor de Belgische markt.

Lees meer

Wij Zoeken Nieuwe Collega's

Heb je interesse in een functie bij SGS Analytics? Bekijk onze vacatures of schrijf een open sollicitatie.

Lees meer

Neem contact op