Skip to Menu Skip to Search Contact Belgium Websites & talen Skip to Content

SGS Documentation Services is een one-stop-shop voor al uw technische documentatie, gespecialiseerde vertalingen en 3D-animaties.

We hebben reeds jaren ervaring en expertise in technisch complexe sectoren, zoals de (proces)industrie, fabrieksomgeving en gezondheidszorg. Waarom moet u voor SGS Documentation Services kiezen? Simpel: wij leggen kennis vast. Kennis en know-how kan verdwijnen binnen een organisatie wanneer personeel komt en gaat. Ook is het soms moeilijk voor medewerkers om overweg te kunnen met dikke, gecompliceerde handboeken. Beelden en animaties kunnen hier een uitkomst bieden: zo wordt kennis op een betere manier gedeeld.

Als u voor een van onze oplossingen kiest dan zorgt u ervoor dat kennis beter vastgelegd wordt en gemakkelijker kan gedeeld worden doorheen u organisatie. Het resultaat? Meer veiligheid op de werkvloer en minder faalkosten. We bieden een volledig geïntegreerd serviceportfolio aan dat in lijn is met alle relevante wetgeving.

Zo verkrijgt u:

 • Een complete technische oplossing voor uw documentatie, incluis: technische documentatie, vertalingen, illustraties en afwerking, allemaal op maat gemaakt.
 • Meer tijd om te focussen op uw core business omdat u zich niet moet bezighouden met complexe documentatie op te stellen.
 • Technische documentatie

  Waarom?

  Correcte en complete technische documentatie is een belangrijke asset voor uw werkomgeving. Het is ook belangrijk om te voldoen aan alle geldende normen en standaards. Daarbovenop zorgt goede documentatie voor betere opleidingen en trainingen.

  Wat?

  Technische documentatie voor gebruikers, softwarehandleidingen, handleidingen voor onderhoud en herstellingen en boeken voor reserveonderdelen. Management van technische documentatie en technische files voor machinefabrikanten en exploitanten van productiefaciliteiten. We creëren ook interactieve documentatie voor internet, tablet en smartphone. Daarnaast kunnen we ook e-learning cursussen opmaken.

  Uw Partner

  Onze technische schrijvers zijn ingenieurs: ze leveren documenten af van hoge kwaliteit die in lijn zijn met alle relevante internationale standaarden: IEC 82079, S1000D, STE en DITA. We zijn ISO gecertificeerd voor al onze activiteiten. Daarnaast werken we altijd met de nieuwste software, en zijn we ervaren in het gebruik van:

  • Adobe Framemaker
  • Adobe InDesign
  • Madcap Flare
  • PTC Arbortext

  We kunnen ook voldoen aan uw interne schrijfstijl, een bepaalde schrijfstijl implementeren of schrijven volgens de “Simplified Technical English” standaard. Daarnaast kunt u steeds contact opnemen als u advies nodig heeft om de uitrol van nieuwe technische documentatie te plannen.

  Bent u op zoek naar een partner voor uw trainingen? SGS kan helpen met het voorbereiden van cursusmateriaal en on-site trainingen geven. Daarnaast creëren we ook e-learning materiaal (van MS PowerPoint tot SCORM-pakketten voor Brainshark). Zo is het gemakkelijk voor uw studenten om iets op te volgen.

  Upload >

 • Gespecialiseerde Vertalingen

  U wilt diensten leveren aan uw klanten die in overeenstemming zijn met wettelijke voorschriften, of u wilt uw bedrijf ontwikkelen in bepaalde regio’s? Een correcte vertaling is niet altijd vanzelfsprekend, en al helemaal niet wanneer u in een technische, complexe omgeving of bepaalde gespecialiseerde discipline werkt.

  Wat?

  We vertalen vanuit meer dan 50 talen – voor elke denkbare combinatie. We focussen voornamelijk op gespecialiseerde vertalingen – in sommige sectoren hebben we meer dan 25 jaar ervaring opgebouwd.

   

  Uw partner

  We bieden u vertrouwde ervaring, expertise en uitkomsten aan – waarbij we focussen op gespecialiseerde vertalingen voor de industrie.

  Onze aanpak:

  • Spoedvertalingen worden aan het standaardtarief gerekend en de woordprijzen zijn all-inclusive.
  • We voegen geen toeslagen toe voor gebruik van vertaalgeheugen, meerdere doeltalen of voor de technische complexiteit van uw brontekst.
  • We vertalen altijd met een vertaalgeheugen dat eigendom is van de klant en dat op elk moment kan worden geraadpleegd.
  • Al onze vertalingen worden uitgevoerd door professionals die alleen vertalen naar hun moedertaal, die worden geselecteerd op basis van hun kennis en ervaring en die voortdurend worden geëvalueerd.

  SGS gebruikt steeds de nieuwste software (SDL Trados, enzovoort).

  Upload >

 • Illustraties en (interactieve) 3D-animaties

  Waarom

  Overtuig uw potentiële klanten door de sterke punten van uw apparatuur te benadrukken. Maak het theoretische deel van een cursus aantrekkelijker en effectiever door de deelnemers in staat te stellen de machine virtueel te demonteren. Demonstreer bewegingen die te snel zijn om goed te kunnen zien of die om veiligheidsredenen niet kunnen worden aangetoond.

  Wat?

  Onze illustratoren geven onze technische schrijvers de grafische ondersteuning die ze nodig hebben. Ze illustreren de teksten met duidelijke afbeeldingen, rechtstreeks op basis van uw technische informatie, foto's, 2D-plannen enzovoort.

  Met onze interactieve 3D-animaties kunnen we de werking van systemen of machines demonstreren in een virtuele animatie, die ook interactief is.

  Uw partner

  We beperken de kosten door uw 3D-informatie opnieuw te gebruiken, maar geven uw machine een realistisch uiterlijk door de juiste texturen toe te passen. Vanzelfsprekend zijn onze (interactieve) 3D-animaties ook mobiel en draaien ze op smartphones en tablets.

  Upload >

Upload uw documenten zodat onze experten ze kunnen beoordelen

Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht in te vullen.

Een enkel document aanleveren in PDF-formaat, meerdere documenten aanleveren in één zip-file, waarbij de maximum grootte van de file 10MB bedraagt. Voor documenten groter dan 10MB kunt u het formulier hierboven invullen zonder bijlage – daarna nemen wij contact met u op.